homedsgn logo homedsgn logo

A Space Designed as a Refuge Near the City

By • Jul 18, 2018

, with the work of its professional Ngô Việt Khánh Duy, has designed this house located in Thủ Đức, Vietnam, in the year 2017. The house is designed for young couples, who, after daily external activities, need a quiet and peaceful place to relax. The Hut is located far from downtown, but is located in a developing area. The green spaces disappear due to urbanization, and pose a dilemma when it comes to recovering the balance.

Entrance surrounded by dense garden
Interior of high ceilings and concrete walls

With the ideas that emerge from the traditional Vietnamese spaces of the house, combined with the modernization of the times, owners were given a new idea of ​​space. In the general space, they designed only one main door to get to the house. There are no divisions between the house and the garden, thus giving the impression of being free. Iron shelves were used as a way of positioning between the living room and the porch, but assuring that, at the same time, it did not lose ventilation.

Entrance seen from the inside

The space of the kitchen is separated, with a small garden where some vegetables are sown for cooking. A small garden like a wind trap circulates the air towards the house. The continuity is long, the bedroom is located at the end of the house accompanied by a garden and the window of the room opens to the natural space.

Kitchen with high wooden ceilings
Details of the wooden roof
Interior of the main area during night hours
Interior of high wooden ceilings
View of the kitchen at night hours
Room connected to the garden
Singular bathroom area

You may use j/k/arrow keys to navigate through the articles

Share your Thoughts

https://aboutviagra.info

коррекция ушей

cheap viagra