homedsgn logo homedsgn logo

Spectacular Remodeling Project of a Space that Used to Be a Barn

By • Apr 19, 2018

This project was carried out by studio and led by Chasing Wang, Neal Zhu, Luca Lannote (Italy) and Kunyang Wang in 2017. It has an area of 180 square meters and is located in Suzhou South Rd., Huangpu District, Shanghai, China.

Modern and elegant entrance area

If we follow the history of Shanghai, an important point for its inhabitants is the Suzhou River. Industrial buildings along the river have witnessed the prosperity and decline of concessions, as well as the emergence of national industries. This space used to be the private granary of Yuesheng Du before ultimately becoming the warehouse of the Commercial Bank of China.

Sober and elegant space
Elegant decorated in marble and gold

Its façade and its interior space have been restored in such a way that it respected its history, integrating itself with the modern elements. This allowed it to demonstrate its intimate connection with the past.
In terms of functional design, the space was organized according to the level of privacy or efficiency, which is common in the design of traditional offices. And it was organized according to the possibility of interaction.
When design can tell the life and experience of a person, it is already a search for the emotional essence.

Reading space with libraries
Cubicle closed in glass
Interior of the cubicle with armchairs
Modern meeting area with white furniture
Elegant table with marble and golden chairs
Elegant chairs with gold border
Modern chair in orange

You may use j/k/arrow keys to navigate through the articles

Share your Thoughts

www.rs-clinic.com.ua/lechenie-narkomanii/

www.220km.com.ua

инста форекс