homedsgn logo homedsgn logo

Remodeling Of A Tropical Restaurant In An Open And Comfortable Space

By • May 30, 2017

When we have as many advantages as this structure located in La Gi, Binh Thuan, Vietnam, the project is already half accomplished. Located in a lot on the central coast of Vietnam, in a tropical area that has mountains, rivers, forests, and beaches, its success was practically assured.

Therefore, this restoration of an existing restaurant began by seeking to create a more modern and functional space than the existing one.

An open space was created in order to connect the exterior with the interior. Hydraulic floor tiles were placed at the entrance, breaking the monotony with their design and giving it a special touch. Such a vibrant entrance serves as the perfect introduction to the place.

At its side, wood trunks, plants, and original stones from the area add a rustic and tropical touch matching with the atmosphere of the place where it is located.

Exterior view from the distance
View of the entrance with hydraulic floor tiles and bamboo lamp

The dining area is an open space where diners can be in with nature and, at the same time, enjoy a delicious meal. In the evening, this place is illuminated either by the lamps that hang from the ceiling or by the bulbs that hang from the branches of the trees, creating the perfect place to relax and enjoy with friends or family.

Dining area during the day
Bathroom
Corridor with hydraulic floor tiles leading to the bathroom
Dining area at night
Night view of the exterior
Night view of the exterior

You may use j/k/arrow keys to navigate through the articles

Share your Thoughts

www.velomarket.org.ua

https://steroid-pharm.com

cialis cheap online